Referenties

Cabooter Group Venlo – familie bedrijf - Logistiek

Peter Pardoel was en is sinds 2014 mede bepalend voor de ontwikkeling van de strategie van de gehele Cabooter Group. Betrokken bij diverse projecten als projectgroep lid of als leider. De aanbesteding van Rail Terminal Trade Port Noord, de acquisitie van de rail terminal in Kaldenkirchen met aansluitend se acquisitie van warehouses van DSV, vervolgens zijn die samen gesmolten tot een succesvolle rail terminal in Duitsland. De ontwikkeling van een steel service centrum in Venlo inclusief een barge terminal, de groei van 20 treinen per week naar nu 80 treinen per week in 4 jaar tijd. Peter is bij ons nog niet uitgewerkt.

Hans Cabooter CEO & President

Port of Baku Azerbaijan – overheid organisatie - logistiek

Peter Pardoel is projectmanager bij de Port of Baku. Hij is een ervaren strategisch denker en heeft de capaciteiten om strategie om te zetten in structuur. Hij leidt ontwikkelingsprojecten zoals een intermodale railterminal, een railterminal voor wagenladingvervoer en een opslagterrein. Peter slaat bruggen tussen verschillende culturen en onderhoudt uitstekende connecties tot de politieke arena. Peter is een waardevolle toevoeging aan het managementteam van de Port of Baku.

Tural F Alvey adviseur van de Directeur-Generaal van de Port of Baku Taleh Ziyadov

DuPont Baking Solutions Mechelen Belgium – Internationale onderneming - Chemie

DuPont Baking Solutions zijn ontwikkeld als nieuwe product/markt-combinaties voor DuPont en zijn succesvol gelanceerd in 2012. Peter Pardoel heeft de strategie, het bedrijfsplan en de lancering van het concept van begin tot einde ontwikkeld.

Pascal Faidy DuPont corporate strategy development

Standox Nederland in Tiel - Autoreparatielakken

Peter was projectmanager voor de vereniging zekerheid door vakwerk en de bruggenbouwer tussen de Nederlandse schadeherstelbedrijven en de verzekeraars als opdrachtgevers van die bedrijven. Onder zijn leiding groeide deze organisatie uit tot een van de meest succesvolle in zijn soort. Peter is een uitstekende strateeg die goed in staat is om dat ook om te zetten in de praktijk.

Pierre Bogers – programma manager Standox

Herberts Wuppertal - Germany – Industrielle Coatings

Peter Pardoel werd ingehuurd als projectmanager voor Rep@net, een beroepsorganisatie voor autoschadebedrijven, begonnen in Nederland, vervolgens in de Benelux en tot slot in de rest van Europa. Het programma is ontworpen met één doel in gedachten: klantbehoud. Zijn visie en projectleiderschap resulteerden in wat vandaag de dag een van de beste klantloyaliteitsprogramma’s ter wereld is.

Herbert Born – General Manager Globa

DP World – Rail en water terminals

Wij hebben Peter de opdracht gegeven om onze organisatie in Germersheim Duitsland en vervolgens onze organisatie in Antwerpen East door te lichten op alle kansen die er liggen voor operational excellence. Tientallen interviews en analyses heeft hij uitgevoerd met als resultaat een long list van kansen om te optimaliseren of te besparen. Uit deze lijst heeft hij met ons een selectie gemaakt en vervolgens een aantal deelprojecten geleid met als resultaat besparingen. Dit was een groot succes. 

Andreas Janetzko CEO DP World Dusseldorf

Politiek

Het persoonlijke relatienetwerk strekt zich uit over met name de Limburgse politiek op provinciaal niveau gedeputeerden en ambtenaren.

Zoals ook blijkt met deze foto met v.l.n.r.: Ing. Peter Pardoel MSc, MBA. Cora van Nieuwenhuizen, Minister van Infrastructuur en Waterstaat. De heer H.J.H. (Hubert) Mackus Gedeputeerde van de provincie Limburg voor Landbouw, Natuur, Infra, Rail en Monumenten en de heer dr. J.P. (Joost) van den Akker LLM Gedeputeerde van de provincie Limburg voor Economie en Kennisinfrastructuur.